ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

Public: Όλες οι νέες προσλήψειςΣτην πρώτη γραμμή των προσλήψεων διατηρείται η εταιρεία Public.

Όπως αποκαλύπτει στο workenter, ο talent acquisition & development manager (Δντης Ανθρώπινου Δυναμικού)  της γνωστής αλυσίδας, κ. Δημήτρης Σταυρόπουλος, σε πλήρη ισχύ βρίσκονται θέσεις για υποψηφίους 22 διαφορετικών ειδικοτήτων σε όλη την Ελλάδα (δείτε ΕΔΩ). 

Ο κ. Σταυρόπουλος χαρακτηριστικά τονίζει: "Η εταιρεία προσπερνά τις παραδοσιακές πρακτικές και τα συμβατικά στεγανά και με την συνεχή εξέλιξη, την αποτελεσματική αξιολόγηση και την συνεπή διαδοχή στοχεύει στην πρόοδο των ανθρώπων, την εμπέδωση της κουλτούρας συνεχούς feedback και την υποστήριξη του άρματος προόδου του οργανισμού".

Σημειώστε ότι η εταιρεία, ήδη, «μετρά» 54 καταστήματα και δύο κεντρικές διευθύνσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ οι ευκαιρίες που παρέχονται εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων.

Το "μυστικό" της πρόσληψης

Ο talent acquisition & development manager της Public υπογραμμίζει ότι οι υποψήφιοι συνάδελφοι δεν θα πρέπει να αρκούνται μόνο στα τυπικά προσόντα τους, αλλά και σε αξίες που εμπνέονται μέσα από την εργασία σε ομάδα, όπως ο σεβασμός, η εμπιστοσύνη και η δημιουργικότητα. Και δεν ξεχνά να τονίσει την σημασία της εξέλιξης και της αποτελεσματικότητας στην επίτευξη του τελικού στόχου.

Νέες θέσεις

Το τρέχον χρονικό διάστημα η αλυσίδα διενεργεί και νέες προσλήψεις. Θα επιλεγούν, κατά κύριο λόγο, υποψήφιοι των 22 "ενεργών" ειδικοτήτων, όπως αυτές περιλαμβάνονται σήμερα στον ιστότοπο της Public. 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου