ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018

Νέες θέσεις σε 12 αεροδρόμια της χώραςΔύο από τα πλέον ισχυρά και αναγνωρίσιμα brands στο χώρο των υπηρεσιών φύλαξης -οι εταιρείες esa security solutions και Brinks- διαθέτουν νέες θέσεις σε 12 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας.

Προσλαμβάνονται στελέχη security. Η κατανομή ανά αεροδρόμιο και εταιρεία έχει ως εξής:

(1) esa security solutions

Σύμφωνα με τον κ. Δημήτρη Μπουκάνο, στέλεχος της esa, επιλέγονται υπάλληλοι security στα αεροδρόμια: Καβάλας, Θεσσαλονίκης, Άκτιου, Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Χανίων.

Τα απαραίτητα προσόντα είναι: άδεια security και γνώση χειρισμού screneer.

(2) Brinks

Θα προσληφθεί προσωπικό (security) για τα αεροδρόμια: Κω, Ρόδου, Μυτιλήνης, Μυκόνου και Σαντορίνης. Όπως αναφέρει στο workenter το στέλεχος της Brinks, κ. Γιάννης Αθανασίου, τα βασικά προσόντα είναι: άδεια εργασίας από την Αστυνομία και πιστοποίηση ΥΠΑ.

 
Σημείωση: Την Δευτέρα, (25/6), ξεκίνησε η εκπαίδευση υπαλλήλων security από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ). Η εκπαίδευση διαρκεί δύο 5ήμερα (θεωρητικό και πρακτικό μέρος).

Σημείωση 2: Ο αριθμός των θέσεων είναι ανοιχτός, χωρίς περιορισμούς. Όσοι πληρούν τα προσόντα θα προσληφθούν.

Σημείωση 3: Επίσης, όσοι δεν πρόλαβαν τώρα την εκπαίδευση της ΥΠΑ -η οποία είναι απαραίτητη για την Brinks- πρέπει να παρακολουθούν το πότε θα βγει νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Στοιχεία επικοινωνίας

Πηγή
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου