ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Προσλήψεις σε 6 μεγάλες εταιρείες


Starbucks

Tα Starbucks αναζητούν προσωπικό πέντε ειδικοτήτων, στην Αθήνα. Προσόντα: Γνώση αγγλικών, προηγούμενη εμπειρία στο χώρο της εστίασης. Πιο αναλυτικά, αυτήν την περίοδο ζητούνται: Baristas (Κωδικός: ΒΑ – 18), Assistant Store Managers (Κωδικός: ASΑ – 18), Store Managers (Κωδικός: SMΑ – 18), Shift Supervisors (Κωδικός: SSΑ – 18), Assistant Store Manager (Κωδικός: ASC – 18). Κάθε κατάστημα είναι υπεύθυνο για τη στελέχωσή του και τη διαχείριση του προγράμματος των partners του. Εάν ενδιαφέρεσαι να κάνεις αίτηση για θέση στα καταστήματα, παρακαλούμε να αφήσεις το βιογραφικό σου σημείωμα στο κατάστημα που σε ενδιαφέρει να εργαστείς ή να στείλεις το βιογραφικό σου στη διεύθυνση jobs@starbucks.com.gr αναγράφοντας τον κωδικό της θέσης.

Metro

Η εταιρία METRO ΑΕΒΕ ζητά να καλύψει θέσεις για στελέχη πωλήσεων στην περιοχή της Μακεδονίας. Οι θέσεις αφορούν σε εξωτερικές πωλήσεις σε καταστήματα HORECA και σε μικρή λιανική αγορά τροφίμων. Στα απαραίτητα προσόντα περιλαμβάνονται το πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, κατά προτίμηση οικονομικής κατεύθυνσης, η προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών σε αντίστοιχη θέση, από τα οποία 3 έτη σε ανάπτυξη πελατολογίου HORECA, η καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, το δίπλωμα οδήγησης, η εργατικότητα, ο επαγγελματισμός και ο προσανατολισμός στην επίτευξη ιδιαίτερα απαιτητικών στόχων. Η εταιρία προσφέρει ανταγωνιστικές αποδοχές (συμπεριλαμβανομένου εταιρικού αυτοκινήτου), εταιρικό κινητό τηλέφωνο και tablet με σύνδεση Ιnternet, πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης, πριμ επίτευξης στόχων, συνεχή εκπαίδευση και προοπτικές εξέλιξης σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία. Αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα κάνοντας κλικ στη σελίδα: https://mycareer.metro.com.gr/AddNew.aspx?chkc=Y και επιλέγοντας τον κωδικό θέσης MNG33.

Κωτσόβολος

Η Κωτσόβολος ζητά για το υποκατάστημά της στην Δράμα Διοικητικό Στέλεχος Καταστήματος. Ο ρόλος του διοικητικού στελέχους καταστήματος είναι: Να μεγιστοποιεί τις ευκαιρίες πώλησης και την κερδοφορία του καταστήματος, να εξασφαλίζει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών, είναι υπεύθυνος για τη στελέχωση του καταστήματος, την εκπαίδευση της ομάδας του, καθώς και για την εξέλιξή της, να εξασφαλίζει ότι όλες οι διαδικασίες και πρακτικές ακολουθούνται σύμφωνα με τα πρότυπα της εταιρίας. Στα απαραίτητα προσόντα περιλαμβάνονται: Πανεπιστημιακές σπουδές (Α.Ε.Ι. / Τ.Ε.Ι. / ιδιωτικού κολεγίου) κατά προτίμηση στη διοίκηση επιχειρήσεων, προϋπηρεσία τουλάχιστον 2-4 ετών σε θέση με ευθύνη ομάδας στον χώρο των καταστημάτων λιανικής, ισχυρές ηγετικές ικανότητες και επιχειρηματικός προσανατολισμός, πολύ καλές επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χρήσης H/Y. Προσφέρονται: ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και ελκυστικό bonus βάσει αποτελεσμάτων. Περισσότερες πληροφορίες στο http://corporate.kotsovolos.gr.

Dexim

Ζητείται για το κατάστημα εντός Smart Park της Dexim, στα Σπάτα Αττικής Πωλήτρια πλήρους απασχόλησης. Στα απαραίτητα προσόντα/ικανότητες θεωρούνται: ανεση στην επικοινωνία, ομαδικό πνεύμα εργασίας, ευχάριστη προσωπικότητα στον χώρο των πωλήσεων, γνώση αγγλικών, γνώση υπολογιστών (Η/Υ), εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες. Θα συνεκτιμηθούν η εμπειρία στις πωλήσεις γενικότερα, επιθυμητή προϋπηρεσία στον χώρο της υπόδησης, γνώση της αγοράς υπόδησης. Η εταιρία προσφέρει: Συνεχόμενη εκπαίδευση στις νέες τεχνικές πωλήσεων, σύμφωνα με τις νέες τάσεις της αγοράς και εργασία σε πολυτελείς χώρους. Περισσότερα στο www.dexim.gr

Ευρωκλινική Αθηνών

Ο Όμιλος Ευρωκλινική αναζητά να προσλάβει Υπάλληλο Δακτυλογράφησης Πορισμάτων Ασθενών. Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει πτυχίο Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι, 2+ έτη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση ή σε περιβάλλον κλινικής/ νοσοκομείου, τυφλό σύστημα δακτυλογράφησης, καλή γνώση προγραμμάτων Η/Υ (MS Office), καλή γνώση αγγλικής γλώσσας (προφορικά και γραπτά), ευχάριστη προσωπικότητα με επικοινωνιακές ικανότητες και ομαδικό πνεύμα. Ο Όμιλος προσφέρει: Άριστο περιβάλλον εργασίας, συνεχή εκπαίδευση και δυνατότητες ανάπτυξης, συμμετοχή στο πρόγραμμα υγείας εργαζομένων Ευρωκλινικής καθώς και των συγγενών τους, παροχή benefits club card με σημαντικά προνόμια. Παρακαλούμε για την αποστολή του βιογραφικού σας στο hr@euroclinic.gr χρησιμοποιώντας τον κωδικό ΠΟΡ.18 Μετά τη συλλογή και την αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων θα επικοινωνήσουμε με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης για να οριστεί συνάντηση στα γραφεία της εταιρίας.

Praktiker

H Praktiker Hellas αναζητά τους κατάλληλους υποψηφίους για τη θέση Ταμία Καταστήματος. Στις αρμοδιότητες του νέου υπαλληλου είναι η παροχή ποιοτικής εξυπηρέτησης στους πελάτες του καταστήματος κατά τις ταμειακές συναλλαγές, οργάνωση του χώρου των ταμείων και εξασφάλιση επάρκειας απαραίτητων αναλωσίμων (σακούλες, χαρτοταινίες κ.α.) και κατάλληλη χρήση ταμειακών προγραμμάτων και διαχείριση συναλλαγών σύμφωνα με τις διαδικασίες που ορίζει η εταιρεία. Ο ιδανικός υποψήφιος οφείλει να έχει επιθυμητές σπουδές ΑΕΙ/ ΤΕΙ/ ΙΕΚ, επιθυμητή εργασιακή εμπειρία σε ανάλογη θέση, καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας, καλή γνώση χρήσης Η/Υ, ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας και οργάνωσης, μεθοδικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια, επαγγελματική συμπεριφορά και ομαδικό πνεύμα και αυτοπαρακίνηση και υπευθυνότητα. Η εταιρία προσφέρει: ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, πρόγραμμα ιδιωτικής νοσοκομειακής κάλυψης και εκπτώσεις προσωπικού, σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον εργασίας, συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες εξέλιξης και ανάπτυξης. Αποστολη βιογραφικού στο: https://www.praktiker.gr/Job-Positions
 
 
__

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου