ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

Πρακτική άσκηση σε τρεις φορείς από το ΚΠΙΣΝNέες θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης προσφέρει το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), σε άτομα ηλικίας 18-35ετών, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ''Επανεκκίνηση και Ενίσχυση των Νέων''.

Η κατάρτιση

Το πρόγραμμα, υλοποιείται μέσω της ευρύτερης συνεργασίας και ανάπτυξης κοινών δράσεων με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ) και την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ), με δυνατότητα αμειβόμενηςαπασχόλησης στους τρεις φορείς.

Η πρωτοβουλία Επανεκκίνηση & Ενίσχυση των Νέων του ΙΣΝ στοχεύει να συμβάλει στην αντιμετώπιση του υψηλού ποσοστού ανεργίας στην Ελλάδα, αποσκοπώντας στη δημιουργία καλύτερων προοπτικών εργασίας και ευκαιριών ανάπτυξης δεξιοτήτων για τους νέους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
  1. Πρακτική άσκηση σε πεδία σχετικά με τις διάφορες πτυχές της λειτουργίας των τριών φορέων
  2. Εφαρμογή γνώσεων, ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας, συνεργασίας και επίλυσης προβλημάτων
  3. Γνωριμία εκ των έσω με τους μηχανισμούς και τον τρόπο λειτουργίας των τριών φορέων

Χρονοδιάγραμμα

Η πρακτική άσκηση θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2018 και θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2019. Η σύμβαση πρακτικής άσκησης θα καταρτισθεί με την ΚΠΙΣΝ ΑΕ.

Δικαιολογητικά
  • 18-35 ετών
  • Ενεργό ΑΦΜ (σε ισχύ)
  • Δυνατότητα νόμιμης εργασίας στην Ελλάδα
  • Πιστοποιημένη γνώση της Αγγλικής γλώσσας επιπέδου Β2 και άνω
  • Αντίγραφο πτυχίου που αφορά προγράμματα μεταλυκειακής εκπαίδευσης τουλάχιστον τριετούς διάρκειας (για προπτυχιακά) ή μονοετούς διάρκειας (για μεταπτυχιακά)
  • Επιλογή μέχρι 3 γνωστικών πεδίων εκ των: Φωτογραφία, Πληροφορική, Βιβλιοθηκονομία, Τέχνη Ήχου, Τέχνες Ήχου & Εικόνας, Γραφιστική, Μουσική και Μουσικολογία, Μουσικές & Παραστατικές Τέχνες, Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία / Marketing & Διαφήμιση, Πολιτιστική Διαχείριση, Οικονομικά & Διοίκηση Επιχειρήσεων, Αρχιτεκτονική

Αιτήσεις, ΕΔΩΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου