ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

Προκήρυξη 3Κ/2018: πότε τα προσωρινά αποτελέσματαΟ χρόνος πιέζει αρκετά για την Κυβέρνηση που πρέπει πάση θυσία να έχει εκδώσει τους προσωρινούς πίνακες επιτυχόντων πριν τις 31 Μαρτίου, ημερομηνία που λήγουν ουσιαστικά οι συμβάσεις των εποχικών στους δήμους.

Το υπουργείο Εσωτερικών έχει δώσει εντολή στο ΑΣΕΠ να επιταχύνει τις διαδικασίες αποτελεσμάτων ώστε να μην χρειαστεί να δοθεί παράταση για τους συμβασιούχους.

Σύμφωνα με την προκήρυξη 3Κ/2018, οι νεοπροσληφθέντες θα επιλεγούν σύμφωνα με τους προσωρινούς πίνακες αποτελεσμάτων που αναμένεται να ανακοινωθούν εντός 10ημερου και όχι τους οριστικούς.

Οι οριστικοί πίνακες αναμένεται να εκδοθούν πολύ αργότερα, ίσως και στις αρχές Ιουνίου, αφού διασταυρωθούν τα δικαιολογητικά των υποψηφίων από το ΑΣΕΠ. Υπάρχει δηλαδή μεγάλη πιθανότητα πολύς κόσμος να πάει να εργαστεί με την προσωρινή λίστα των επιτυχόντων και στην συνέχεια να απολυθεί όταν θα ανακοινωθεί η οριστική λίστα των επιτυχόντων!

Να σημειωθεί ότι η κατάταξη των υποψήφιων με βάση την ηλεκτρονική αίτηση γίνεται αυτόματα μέσω του πληροφοριακού συστήματος του ΑΣΕΠ, άρα απαιτείται ελάχιστος χρόνος από τη λήξη της σχετικής προθεσμίας.

Επίσης, οι προσωρινοί πίνακες για τους ΔΕ και ΥΕ οι οποίοι είναι και η συντριπτική πλειοψηφία, θα εκδοθούν με βάση τις 120 προτιμήσεις που θα υποβληθούν ηλεκτρονικά και εφόσον υπάρξουν αλλαγές με βάση τις υπόλοιπες που θα δηλωθούν «στο ειδικό προς τούτο διαμορφωμένο αρχείο (σε μορφή pdf) το οποίο το επισυνάπτουν στην καρτέλα του μητρώου τους και το επικαλούνται στην ηλεκτρονική αίτηση», θα συμπεριληφθούν στους οριστικούς πίνακες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου