ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

Το "κλειδί" για μία από τις 158 θέσεις του ΔΕΔΔΗΕΣτην τελική ευθεία για την έκδοση της προκήρυξη που αφορά στην πρόσληψη 158 μονίμων υπαλλήλων στον Διαχειριστή Διανομής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας βρίσκεται το ΑΣΕΠ.


Με αυτή την προκήρυξη ενισχύονται οι Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. σε όλη την Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι θα ενεργοποιηθεί, για ορισμένες περιοχές, το κριτήριο της εντοπιότητας.

Τα διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν ότι:
  • Δεν υπάρχει, ουσιαστικά, όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό. Συμμετέχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 21 ετών και άνω
  • Ζητούνται πτυχιούχοι ΑΕΙ-ΤΕΙ και απόφοιτοι ΙΕΚ, ΤΕΕ, ΤΕΛ
  • Στην κατηγορία ΠΕ θα επιλεγούν, κυρίως, υποψήφιοι των ειδικοτήτων: Ηλεκτρολόγοι – μηχανικοί, διοικητικοί – οικονομικοί και πτυχιούχοι Πληροφορικής. Για τους μηχανικούς είναι απαραίτητη η άδεια άσκησης επαγγέλματος, η καλή γνώση ξένης γλώσσας και χειρισμού Η/Υ. Για τους διοικητικούς αρκεί η γνώση ξένης γλώσσας και χειρισμού Η/Υ.
  • Στην κατηγορία ΤΕ θα ζητηθούν, κυρίως, ηλεκτρολόγοι – μηχανικοί και μηχανικοί αυτοματισμού. Απαραίτητη και για τις δύο ειδικότητες η άδεια άσκησης επαγγέλματος
  • Στην κατηγορία ΔΕ θα ζητηθεί, κυρίως, η ειδικότητα ηλεκτρονικοί δικτύων. Συμμετέχουν υποψήφιοι με πτυχίο ΙΕΚ ή ΤΕΕ (Α΄ ή Β΄ κύκλου), ή ΤΕΛ, ή Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για όλες τις ειδικότητες το προσόν που κάνει την διαφορά και θα οδηγήσει στον διορισμό είναι η εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης.

Σημειώνεται ότι οι διορισθέντες που θα δηλώσουν εντοπιότητα είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν στο πόστο τους για μια 10ετία χωρίς να ζητήσουν μετάθεση ή απόσπαση σε άλλη υπηρεσία.

Οι αιτήσεις θα υποβληθούν ηλεκτρονικά στον κόμβο του ΑΣΕΠ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου