ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018

ΕΥΔΑΠ: Μπαράζ προσλήψεων με 524 νέες θέσεις

Αφορούν 304 μονίμους και 220 εποχικούς υπαλλήλους - Συμμετέχουν πτυχιούχοι και απόφοιτοι Λυκείου, ΙΕΚ, ΓυμνασίουΜπαράζ προσλήψεων στην ΕΥΔΑΠ.

Τρεις προκηρύξεις για την επιλογή μόνιμων και εποχικών υπαλλήλων προσφέρει τις αμέσως προσεχείς ημέρες η Επιχείρηση.

Από τον συνολικό αριθμό των θέσεων, οι 304 αφορούν μόνιμο και οι 220 εποχικό προσωπικό.

Η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ ενέκρινε, στις 31 Ιανουαρίου, την πρόσληψη 220 εποχικών υπαλλήλων που κατανέμονται σε οκτώ διαφορετικές ειδικότητες. Η αμοιβή ορίζεται σε €760 μικτά, ενώ η προϋπηρεσία δίνει προσαύξηση μισθού.

Συγκεκριμένα:

209 μόνιμες προσλήψεις έχουν, ήδη, δρομολογηθεί με την προκήρυξη που ετοίμασε το ΑΣΕΠ και απέστειλε στο Εθνικό Τυπογραφείο. Η δημοσίευση στο ΦΕΚ και η έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων αναμένεται από μέρα σε μέρα.

95 μόνιμες θέσεις, οι οποίες εμπεριέχονται στην προκήρυξη των 103 (θέσεων) που έχει έτοιμη το ΑΣΕΠ. Οι 95 προσλήψεις απευθύνονται αποκλειστικά σε υποψηφίους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

220 εποχικές προσλήψεις αποφοίτων Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 8μηνη σύμβαση εργασίας. Δυνατότητα συμμετοχής στην διαδικασία έχουν οι υποψήφιοι ηλικίας 18-65 ετών. Θα προληφθούν: ΔΕ Καταμετρητές (50 θέσεις), ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες ( 15), ΔΕ Μηχανοτεχνίτες (10), ΔΕ Οδηγοί Γ’ κατηγορίας (25), ΔΕ Οδηγοί Γ’, Δ’ κατηγορίας (15), ΔΕ Οδηγοί Γ’,Δ’, Ε’ κατηγορίας (2), ΔΕ Βοηθοί τεχνίτες υδραυλικών (21) και ΥΕ Εργάτες (82 θέσεις).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου